(FI) Webinaaritallenne: Kuinka julkisesta IT-toimijasta tulee ketterä?

writer

Eficode ROOT
March 24, 2020

Katso webinaaritallenne!

Digitaalisten palvelujen tuottaminen ketterästi ei ole vain pienten IT-yritysten etu, vaan myös julkishallinnollinen toimija voi saavuttaa saman. Kerromme tässä webinaarissa, kuinka julkinen IT-toimija voi muuttua ketteräksi ja tuottaa digitaalisia palveluja tehokkaasti.

Tulet kuulemaan DevOps-toimintamallista, joka antaa yritykselle mahdollisuuden hallita monitoimijaympäristöä, jossa suuret kokonaisuudet voidaan jakaa useamman toimijan kesken. Lisäksi opit, miten kehitysprojekteille saadaan läpinäkyvyyttä, ja kuinka “zero-day delivery” -filosofia parantaa julkisen toimijan ohjelmistokehitystä.

Lopuksi esittelemme oikean elämän esimerkkejä siitä, kuinka DevOps-transformaatio on tuonut julkishallinnon toimijoille sekä säästöjä, että laadullista kasvua kehitykseen.

Tässä webinaarissa opit:

 1. Mikä on DevOps-malli ja kuinka se auttaa hallitsemaan monitoimijaympäristöä
 2. Miten kehitysprojekteille saadaan läpinäkyvyyttä
 3. Kuinka julkishallinnolliset toimijat ovat kasvattaneet ohjelmistokehityksen laatua ja laskeneet kuluja

Puhujat:

Tuomas Keränen

Tuomas Keränen

Tuomas Keränen toimii Eficode ROOT -alustapalvelun tuotepäällikkönä, ja hänellä on 20 vuoden kokemus tuotekonseptoinnista, -kehityksestä ja -hallintapuolesta ohjelmisto- ja teknologiateollisuudessa. Tuomaksen kiinnostuksen kohteena ovat automaation käyttö toiminnan tehostamisessa, integroidut ohjelmistotuotantolinjat sekä työn tekeminen näkyväksi kaikilla sen tasoilla.

Tuomas Leppilampi

Tuomas Leppilampi

Yrittäjä sydämeltään, Tuomas on aktiivinen kehityshankkeiden vetäjä sekä asiakkaalla, että Eficodella sisäisesti. DevOps-veturina hänellä on laaja kirjo osaamisalueita softakehityksen maailmasta. Tuotesuunnittelun, tutkimuksen & kehityksen sekä operaatioiden alueilla muutaman vuosikymmenen toimittuaan hän on tällä hetkellä keskittynyt kokonaisnäkyvyyden parantamiseen. Arvoketjujen ja dataan pohjautuvien päätösten innokkaana puolestapuhujana hän uskoo vahvasti liiketoiminnan, kulttuurin ja teknologian kolminaisuuteen.

Start your DevOps transformation

Adopting DevOps methodology and culture can be a huge challenge for organizations, especially those with a long history of outdated development practises. Our three-step development path have guided hundreds of companies through DevOps transformation.

Request a demo

Efimo-10

Stay up-to-date on Eficode ROOT

 • "We are very lucky to have ROOT as our partner!"

  — Mikael Kuisma, Change and Release Manager, DNA telecom company

 • "The Eficode ROOT Team has been very efficient and quick to resolve any problems that come up. All development has been handled professionally and we now have a very reliable product."

  — Christopher Scicluna, IT Project Manager, Valmet Automotive

 • "Centralized DevOps environment service brings us cost savings and VR doesn’t need to worry about the updates and maintenance of servers and softwares."

  — Markus Niskanen, System Architect, VR National Railways

 • "Our annual savings range from millions to tens of millions, when also accounting for the faster launching of products and the ability to respond more rapidly to changing market conditions."

  — Mikael Kuisma, Change and Release Manager, DNA telecom company